Rezervacija

24. April 2018

AFTER JOB 9 & 5. NAVTIČNI BURIN YACHTING CLUB OPEN

AFTER JOB 9 & 5. NAVTIČNI BURIN YACHTING CLUB OPEN

Green jacket Harmonija in Prehodni pokal BURIN YACHTING CLUB-a za leto dni v last si je priigrala zmagovalka Pia Babnik (21 bruto, tri udarce pod parom igrišča), sledila sta Jaka Babnik in najboljši manager Aljoša Golob (20 bruto, dva udarca pod parom igrišča) in Aleš Fevžer (19 bruto, udarec pod parom igrišča). Neto rezultat dneva je dosegel Matjaž Dermastja (43 neto).
Najboljši bruto managerki sta bili Slavica Suklan Umek in Nina Belopavlovič (6 bruto). Najbližje zastavici je zadel Lukas Hollige na 2. luknji (2,73 m), na 4. luknji Meta Peterlin (2,26 m) in na 6. luknji Maj Oblak (4,02 m). Najdaljši udarec na 9. luknji je udaril Aljoša Golob, med med juniorji, na 8. luknji, pa Jaka Babnik. 
Po 16. uri so s svojim nastopom začeli igralci tako imenovani negolfisti – navtiki in med 24 igralkami in igralci si je tretje mesto priigral Sašo Kogovšek, na drugo mesto se je uvrstil Niko Tomšič, prvo mesto in prehodni pokal SHOW preizkušnje pa je osvojil 9 letni Jakob Hawlina
Po zaključku uradnega dela turnirja in podelitvi nagrad pokroviteljev pa se je druženje nadaljevalo pod taktirko Klobasarne – Stanč Logar in Marko Arvaj, Kroky Gourmet – Davor Raguž ter s sproščenim druženjem ljubiteljev navtike in golfa ter pokroviteljev dogodka.