Rezervacija

02. Junij 2018

MEDKLUBSKO SREČANJE TRNOVO - OLIMJE

MEDKLUBSKO SREČANJE TRNOVO - OLIMJE

V soboto, 2.6.2018, se je, na golf igrišču Trnovo, odvijal Medklubski turnir med Olimjem - GK Podčetrtek in GK Trnovo. Domači golfisti so z odlično pripravljenostjo in natačnimi udarci pripeljali klub Trnovo do zmage!

Ekipno se je štelo najboljših 7 neto rezultatov, kateri so Olimju prinesli 204 točke, golf klubu Trnovo pa zmagovalnih 249 točk! Bruto rezultati so se šteli med tremi najboljšimi golfisti. 82 bruto točk si je pridobil golf klub Trnovo in s tem premagal golf klub Podčetrtek, ki si je prisvojil 52 bruto točk.

Nagrade so si prislužili tudi posamezniki. Najboljši bruto rezultat med mladinci je dosegel Max Golob (31 bruto), med moškimi je to uspelo Matjažu Škrlj (27 bruto), med damami pa Šinkovec Milki (15 bruto). 1. Neto je osvojil Kvas Radko (40 neto), 2. mesto Bigovič Sašotu (39 neto), 3. mesto pa Šipek Dragu.

Najbližje zastavici na 4. luknji je zadel Tomi Cerjak s 3,96m. Najdaljši udarec, med damami, na 8. luknji, je uspel Vaneji Velelnik, med moškimi pa Bigovič Sašotu na 9.luknji.

Do naslednjega medklubskega dvoboja, ostaja prehodni pokal na Golf igrišču Trnovo!

 

Vsem iskreno čestitamo!