Rezervacija

12. Junij 2023

V podporo svetovnemu dnevu ženskega golfa - DAN ODPRTIH VRAT

V podporo svetovnemu dnevu ženskega golfa - DAN ODPRTIH VRAT

V Soboto 17.6 bomo izvedli program v čast dneva ženskega golfa katerega 9.6 zaradi vremenskih razmer ni bilo moč izvesti.

V podporo svetovnega praznika ženskega golfa, ki je enkratna prilika, da se dame in dekleta opogumijo in se poskusijo po družiti tudi preko golfa, smo pripravili skupaj z Golf Zvezo na Igrišču Trnovo odličen program za ne golfistke - DAN ODPRTIH VRAT.

V ta namen se bodo v soboto izvajale delavnice z golf trenerji, kjer se bodo dame in dekleta lahko preskusile različnih aktivnosti golfa. Na voljo bo tudi wellcome drink in nekaj za pod zob  in vse to bo pro-bono!

Golfistke pa vabljene na igro in trening. Za vas izkušene igralke in potrjene golfistke bo cena Igralnine in košaric v stilu 2 za ena in dodatno za vsako prijateljico ne golfistko, ki jo pripeljete na dan odprtih vrat pa  dobite košarico žogic katero boste lahko porabili tudi druge dneve.

Torej Babice/Mamice/tete/hčerke/sestrične/prijateljice

To je vaš dan!  Pridite!

Vabljene ste vse!

 

V soboto se bo program izvajal v dveh skupinah in sicer prva skupina ob 10:00 in druga skupina ob 12:30.

Program traja 2 h prijave se prejmejo na recepciji Trnovo. Obutev in oblačila športno sproščena.

Program ni zahteven in obiskovalke se enostavno lahko le podružijo v našem kafiču s prekrasnim pogledom  na Grad Ljubljana, Kamniške Alpe in Karavanke.

V posamezno skupino se lahko prijavi le omejeno število obiskovalk zato so vnaprejšnje rezervacije potrebne, da se ustrezno načrtuje izvedba programa.

KONTAKT - tel: 00386 51 366 690, email: recepcijatrnovo@gmail.com